Menu
Geen mogelijkheid of tijd voor de organisatie?

Wij begrijpen dat u in deze drukke maatschappij geen tijd heeft voor veel zaken. Herkent u dit? Of ervaart u wellicht dat het u ontbreekt aan kennis en ervaring om een event te organiseren? U wilt een professioneel event organiseren die de profesionaliteit van uw bedrijf uitstraalt, maar u heeft de tijd niet: 
Dan kunnen wij u als onafhankelijke specialist ontzorgen! We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. 

U realiseert zich: alle ogen zijn op ons gericht! Dit moet wel in één keer goed gaan! We hebben één kans! Dit gevoel kennen we en het presteren op die belangrijke dag is ons vak. We hebben jarenlange ervaring in het onderwijs, maar dat is het niet alleen. Door ook grote ervaring in strategie en management hebben wij net dat extra inzicht om het groter geheel te zien. Inhoud van uw event of doel dat u wilt overbrengen is immers net zo belangrijk als een goed lopend event. Met een goede afstemming vooraf, goede sprekers voor het onderwijs en een goede organisatie stellen wij onze kennis en ons netwerk beschikbaar, zodat u een perfecte bijeenkomst krijgt. 

Inhouse events
U gaat een bijeenkomst organiseren. Een directeurendag, een dag voor ouders en leerlingen, een medewerkersdag of een congres met alle besturen uit de omgeving.
Maar hoe? Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement. We kunnen u geheel of gedeeltelijk ontzorgen met alle activititeiten die bij een event komen kijken.

Externe events
Wilt u op een mooie locatie buiten de deur iets organiseren? Of wilt u als extern bedrijf buiten het onderwijs in contact komen met de besturen van verschillende scholen? Wij hebben een neutrale rol en kunnen hierdoor een event voor u organiseren zonder dat uw deelnemers enige gedwongen verkoopdrang ervaren. 
We nemen u mee aan de hand van een stappenplan, zodat wij een goed beeld krijgen van wat u met het event wilt bereiken en uitstralen.